Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Achter de schermen…

… zit ik! Mijn naam is Renée. Met dubbel ‘e’, en een accent aigu op de middelste. Ik weet dingen over taal. En ik vind het nog leuk ook. Daarnaast ben ik verliefd op reizen, Haarlem en loempia’s.

Mensen helpen, is de drijfveer achter mijn freelance bestaan. De verschillende opdrachtgevers, onderwerpen en invalshoeken die daarbij komen kijken, zie ik als cadeautjes. Geen dag is precies hetzelfde. Dat is toch fantastisch?!

Hoe doe ik wat ik doe?

Een communicatiestudie, cursussen, banen op zowel offline als online gebied, vrijwilligerswerk en daarnaast een hele berg avonturen. Meng alles door elkaar en je hebt de ervaring van Content Words.

Het aantal opdrachtgevers groeit gestaag en kladjes worden echte artikelen. Er komen steeds meer letters op papier. Briefings, skype-gesprekken en deadlines. Telefoontjes, correctierondes en uiteindelijk de facturen. I love it!

Wat schrijf ik voor jou?

Copywriter, content editor, redacteur. Of misschien een blogger, vertaler of iemand die corrigeert? Allemaal termen om het beestje een naam te geven. Zal ik jou gewoon helpen met die lastige teksten?

Ik schrijf teksten voor websites. Maar ook  blogs (n.a.v. interviews) en productomschrijvingen. Alles met SEO in het achterhoofd natuurlijk. Woorden op flyers van papier? Makkie! Jouw wensen + mijn teksten = de oplossing.

199753

woorden getyped … of zoiets ;p

362

pennen versleten

52

opdrachtgevers

1582

dagen freelance

16

favoriete werkplekken

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.