Welkom 365 nieuwe avonturen in 2018!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

365 dagen. Verpakt in 52 weken en als 12 maanden. Ze staan voor de deur. Doe jij open? Ikkuh wel hoor! Want ik zie al die dagen als nieuwe avonturen. Grote avonturen op de lange termijn, maar vooral ook heel veel kleine avontuurtjes voor dagelijks gebruik.

Doelen, plannen & resultaten

Weet je dat er onwijs veel toffe dingen te doen zijn? Over het algemeen blijft men graag plakken aan de werkzaamheden die binnen ‘ons vakgebied’ vallen. Maar whatskebeurt met Out Of The Box?! Stap eens links, stap eens rechts en zie wat voor gaafs er allemaal vanzelf op jouw pad valt. Kijk om je heen en laat niks aan je voorbij gaan.

Dat is toch cool?! En waarom zou je dat uit de weg gaan? Uh… omdat je hoofd anders omloopt!! Daarom ben ik dit jaar begonnen met het opstellen van supermega duidelijke en strakverpakte doelen. Met zelfs een planning voor de lange termijn. Om mezelf los te schudden van alle op zichzelf staande ideeën die mij enthousiast maken, maar ook afleiden. Er is focus. De gewenste resultaten liegen er niet om. Maar ik heb er zin in. Heel veel zin in!

Liters & liters content creëren

Wat zijn de synoniemen voor ‘schrijven’? Want die ga ik allemaal inzetten dit jaar. Schrijven, meer schrijven en nog meer schrijven. Pagina’s vol. Online, offline. Dé activiteit die voor de komende maanden op mijn to-do lijst staat. Schreef je nog niet dan? Ja duh! Superveel! Maar het wordt nog meer. Dubbel zoveel. Van zakelijke opdrachten voor succesvolle ondernemingen tot zonnige teksten waar mensen mee geholpen zijn. En vergeet het meditatief schrijven niet. Het koppie moet op de een of andere manier kalm blijven 😉

Key goal: toffe samenwerkingen

Waar ik zelf altijd graag mensen blij wil maken, denk ik dat samen blij worden nog beter is. Ergens samen keihard voor werken en daarna om het hardst juichen wanneer de resultaten nog beter zijn dan verwacht. Samenwerken met toffe mensen en ondernemingen, die deuren staan ook open dit jaar. Tijd om te beslissen en over drempels te stappen. Lekker samen doen. Is nog eens gezelliger ook!

BAM! 2018 is van start

De champagneflessen zijn leeg en zelfs al opgeruimd. De resten vuurwerk verdwenen van de stoep. Het jaar is begonnen en inmiddels al in volle gang. 5 dagen van januari voorbij al. Tel ze maar, de 5 (mini) avonturen van de afgelopen dagen. En er staan er nog 360 op je te wachten…

Spaar ze allemaal!

#Debestewensenvoor2018

Welkom avonturen van 2018!

Nieuw jaar. Nieuwe avonturen. Elke dag. Al is het maar een kleintje…!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *