In de zon … met pen & papier

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ik kan het niet anders omschrijven dan een soort verslaving. Iets waar ik altijd blij van word en waar ik onuitputtelijk naar uitkijk. En het kan met alles gecombineerd worden; van wandelen en feesten tot werken en serieuze overleggen. De zon. Mijn goudgele vriendin. Want in het zonnetje is de wereld namelijk mooier, droger en ik veel en vele maler vrolijker. Een zonnig leven zonder enige stress. Heerlijk toch?

Ik grijp mijn kans & pak iedere zonnestraal
Als freelance content creator heb ik de kans mijn werk overal mee naar toe te nemen. En dat doe ik dan dus ook. Enkele jaren geleden in mijn backpack door Azië bijvoorbeeld. Terwijl ik een fantastisch werelddeel ontdekte, zat ik regelmatig met letters te toveren op tropische bestemmingen. Eerlijk is eerlijk, niet altijd in de volle zon. Maar ze was altijd dicht in de buurt.

Spanje, Albanië, Zwitserland en Egypte
Toen ik later besloot een tijdje in Barcelona te werken, vond ik hier het perfecte appartement voor mijn werkstijl. Inclusief een groot balkon en op slechts 5 minuten slenteren van het strand. In de jaren erna werd nog veel gereisd én gewerkt. Oost-Europa vanuit de camper, vanaf de besneeuwde bergen in Zwitserland en onlangs nog tijdens een lange zomer in het snikhete Egypte. En de blije factor die dit alles in balans hield, was, heel verrassend; de zon.

Het klinkt zo simpel allemaal…
Ik zou liegen als ik zeg dat het nooit lastig is. Maar als je dit zo leest, vind je dan dat ik ook maar ’n beetje recht heb om te klagen? Lijkt me niet. Dus dat doe ik ook niet. Maakt mijn goudgele maatje mij soms lui-ig of geeft ze me juist teveel energie om achter mijn laptop te zitten? Dan dwing ik mezelf tot een strakke planning. Dit is belangrijk voor me. Niet alleen om aan te geven wanneer ik werk. Maar ook waar. Want ‘waar’ betekent faciliteiten. Wat heb ik nodig voor mijn volgende klus? Stroom? Wifi? Of heb ik aan pen en papier genoeg?

Je leest het goed: pen & papier
Mijn 2 vrienden die mij het meest laten genieten van de zon. Pen & Papier bieden mij de kans overal ter wereld te werken; in het zon, op het terras of gewoon op een warm plekje op de bank. Uiteraard moet ik hen soms afwisselen door een laptop met wifi. Maar het voorwerk is dan tenminste al gedaan.

Lekker samen in het zonnetje.
Dankjulliewel vrienden!

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *