Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Zoveel energie!

“Vegan eten. Maar waar te beginnen? De VeganChallenge biedt hier de oplossing voor. Schrijf je in en ontvang tijdens de challenge dagelijkse nieuwsbrieven propvol met recepten die jou door de veganistische eetmomenten heen loodsen. Daarnaast bieden onze social media en blog de steun die jij wellicht nodig hebt. Doe mee! Dan doen we het samen.”

Schrap de dierlijke producten uit je leven en ontdek hoe blij je daarvan wordt. Bij de VeganChallenge nemen toffe mensen, zoals jij en ik, je bij de hand. Vegan gaan hoef je niet alleen te doen.

De opdracht

Een actief groepje kneiterhardwerkende vrijwilligers, mijn team met 15 enthousiaste bloggers en vloggers, de meiden van social en een dagelijkse nieuwsbrief. Er zijn 2 challenges per jaar: 30 dagen lang full focus. Het veganisme groeit! Bij de VeganChallenge is er zeker geen tijd om vlees te eten.. uh, stil te zitten.

Ik schrijf en redigeer zoveel mogelijk teksten. En het zijn er zoveel! Vooral na het nieuwe design. Er ligt een e-book klaar en ik sta altijd paraat om vragen van mijn bloggers en vloggers te beantwoorden. Ik vind het geweldig!

15

Bloggers & Vloggers

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.