Zij schrijven over mij

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ik doe dingen. Soms spontaan. Soms na er goed over nagedacht te hebben. Zoals iedereen toch? De dingen die ik doe, trekken heel af en toe de aandacht. En dan? Dan moet erover gekletst worden… Leuk toch?!

Het liefst onder het genot van ’n bakkie pleur, op een locatie naar keuze. Maar aangezien ik in de afgelopen jaren regelmatig ver uit de buurt was en dan structureel een tekort aan internet had, was in het echt of digitaal kletsen geen optie. Hm, hoe moet dat nu?

Een interview? Oké, ik help wel hoor
Vaak toffe meiden met een eigen website. Natuurlijk staan zij te springen om materiaal voor een leuk  artikel. Hun website moet gevuld worden. Hun lezers geïnteresseerd en tevreden. Kan ik helpen? Dan doe ik dat natuurlijk graag.

De vragen komen mijn kant uit en ik beantwoord ze braaf. Of ik lang van stof ben? Zeker wel! Typetje ‘vraag-antwoord’? Liever niet! Ik tik dus als ’n razende want schrijven over mezelf gaat me makkelijk af. Opslaan, verzenden, klaar! Wachten tot plaatsing.

Wie schreef er over jou dan?
Eerst kwam dit artikel op de website van Stop and Stare. Het gaat over mijn ervaringen tijdens een taalcursus in New York die ik gedaan heb. De schrijfster heeft ervoor gekozen niets te veranderen aan het artikel. Dus eigenlijk heb ik mijn eigen interview geschreven. Ofzoiets.. haha..
www.stopandstare.nl/renee-deed-een-taalcursus-in-new-york

Daarna trok op-wintersport.nl aan de bel. Zij zijn een categorie ‘onvergetelijke wintersportervaringen’ aan het opzetten. Mijn verhaal past hier zeker in. Leuk om te schrijven over mijn sneeuwavonturen terwijl ik op het strand in Egypte zat. Toch gelukt!
www.op-wintersport.nl/van-nog-nooit-geskied-naar-skileraar-in-slechts-2-weken

Vind ik dus leuk dit
Ja, ik moet hier wel om lachen. Veel mensen vinden het niks om met hun kop op internet te staan. Ik heb ’t daar niet zo lastig mee hoor. Heus niet met alles. Maar ’n artikeltje op papier pennen om iemand te helpen, vind ik echt dikke prima.

Heb je hulp nodig met onderwerpen of heb je ’n tof onderwerp waar ik iets over kan schrijven? Je kunt altijd even roepen!!

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *